Jeśli z utęsknieniem czekacie aż świąteczne smaki pojawią się na waszych stołach, to dobrze trafiliście. Grudniowa wizyta w THE CHEF HOUSE będzie idealnym pomysłem, klasyczne smaki, świąteczna atmosfera, rozgrzewające napoje czekają na was w naszej restauracji. Klasyczne menu świąteczne to jedno z waszych ulubionych menu sezonowych. Specjalnie dla was całe MENU SEZONOWE przygotowaliśmy w wersji BEZGLUTENOWEJ.
Gwarantujemy dostępność menu świątecznego do niedzieli 22 grudnia. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji nas odwiedzić, to teraz jest doskonały moment.
Jak co roku zaczynamy od śledzika, w dwóch odsłonach: Śledź litewski z limonką, szalotką i olejem lnianym oraz lekko podwędzany śledź holenderski z paprykową salsą z chili i kolendrą.
Obowiązkową pozycją do spróbowania jest nasz niezwykle aromatyczny BARSZCZ CZERWONY na domowym zakwasie z buraków, z wyjątkowym BEZGLUTENOWYM KROKIETEM z kapustą i grzybami.
Zdecydowanym bestsellerem są bezglutenowe pierogi z mięsem farszem wołowo-wieprzowym z okrasą z naturalnie wędzonego boczku i cebuli. Pierogi możecie też zamówić na święta do domu. Zapakujemy je dla was zamrożone i przekażemy wskazówki potrzebne do przygotowania.
Czym byłoby świąteczne menu bez dania rybnego. Delikatny HALIBUT z wyjątkowo kremowym risotto, to jedna z najczęściej zamawianych przez was pozycji w tym roku.
Iście świąteczną ucztę dopełni NOWA ODSŁONA CREME BRULEE. Kawowo- korzenne, kremowe z chrupiącą karmelową warstwą i kwiatami soli.
Uwaga: Planujesz ŚWIĘTA BEZ GLUTENU?
Do 19.12.24 przyjmujemy ŚWIĄTECZNE ZAMÓWIENIA na krokiety, pierogi i barszcz. Możliwy tylko odbiór osobisty 23.12.24 po godzinie 16:00. ZAMÓWIENIA oraz więcej informacji: chef.obrzezna@gmail.com lub 609815367.




